Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Краще навіть не чіпати: розкрито небезпеку розчинної кави

Краще навіть не чіпати: розкрито небезпеку розчинної кави

Медики радять відмовитися від розчинної кави через потенційно небезпечні сполуки, які містить напій.
Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Medikforum, найбільш шкідливою є дешева порошкова розчинна кава.
Сублімована розчинна кава є найсмачнішою, адже технологія її виробництва, яка передбачає настоювання кавових зерен з подальшим заморожуванням, випаровуванням і зневодненням у вакуумі, дозволяє зберегти смак та аромат справжньої кави.
Натомість порошкова кава може містити різні неприємні “сюрпризи” – ячмінь, цикорій, ароматизатори, барвники та інше.
Через це її вживання небезпечне. Організм може відреагувати збоями у роботі шлунково-кишкового тракту, набряком легенів, алергічними реакціями та іншими загрозливими симптомами.
Розчинна кава у гранулах також не є корисною. Під час її виробництва, порошкову каву піддають дії гарячої пари, після чого з кави зникають всі корисні речовини. Крім того, такі напої “збагачують” ароматизаторами та кавовим маслом.
Через те, що розчинна кава містить до 100 шкідливих сполук, постійне її вживання може стати причиною гормонального збою.





ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Погода
Погода у Міжгір'ї

вологість:

тиск:

вітер:



«    Жовтень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031