» » » Вчені розкрили найкращий спосіб заварювати каву

Вчені розкрили найкращий спосіб заварювати каву


У ході експерименту вивчили напої з чотирьох видів кави, приготовані різними способами.

Хіміки з Університету Томаса Джефферсона в США дійшли висновку, що заварювання кави холодним способом призводить до підвищеного рівня концентрації кофеїну в напої. Роботу вчених опублікував Scientific Reports.
Зазначається, що були вивчені чотири види кави. Напої порівняли за допомогою традиційного заварювання окропом і холодним способом (приготування займає від 10 годин до доби при воді кімнатної температури).
У дослідженні використовувалися зерна середнього і темного обсмаження, грубого і середнього помелу.

Вчені порівняли хімічний склад отриманих напоїв і дійшли висновку, що при холодному заварюванні кави, наприклад, темного обсмаження і грубого помелу, виділяється тисячі міліграмів кофеїну на літр напою. А при приготуванні кави окропом концентрація цієї речовини не перевищує 800 міліграмів. скачать dle 12.0




ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Погода
Погода у Міжгір'ї

вологість:

тиск:

вітер:



«    Лютий 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728